Wilson tennisrackets Roger Federer

Wilson tennisrackets (Federer)

Wilson Roger Feder_k factor six-one-tour 90
Het officiële tennisracket van nummer 1 van de wereld Roger Federer is de Wilson K sixone tour 90 racket. Dit racket combineert de de populaire serie nCode met de oorspronkelijke ProsStaff Wilson (Pete Sampras racket). Het Wilson racket van Roger Federer heeft veel van de oude Prostaff eigenschappen. Het handvat van de Wilson K Factor Six One Tour 90 heeft een korter pallet met meer graphite shaft. Net als de oorspronkelijke Prostaff.

KLIK HIER nu voor goedkope tennisrackets aanbiedingen van de Wilson serie.

Kies uw juiste racket, de beste aanbiedingen van tennis-les.nl

Wilson K-Six-One Babolat Pure Drive GT Head Microgel Radical MP
Goedkope tennisrackets_Wilson-k-six-one-team_aanbieding Goedkope tennisrackets_Babolat-pure-drive-gt_aanbieding Goedkope tennisrackets_Head-microgel-radical-mp_aanbiedingen
Van 199,95      VOOR 119,95

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

Van 189,95 VOOR 141,95  

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

Van 219,95VOOR 119,95

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

Wilson Pro Tour Bix    
wilson-pro-tour-blx
Van 199,95     VOOR 159,95

Maten: L1, L2, L3, L4, L5


De tennistip van tennis-les.nl is om altijd dat tennisracket te kopen dat bij u past. Voorkom blessures door uw racket op zijn kwaliteiten en eigenschappen te selecteren, en niet alleen op het ´plaatje´. Via internet bestellen is altijd de voordeligste keus en u weet zeker weet dat u niet teveel betaalt. De tennis tip van tennis-les.nl is het racket altijd via internet te kopen, zodat u zeker weet niet teveel te betalen. Test uw racket via bv een speciaalzaak of van een tenniscollega. Onderstaand de goedkoopste Wilson rackets voor u geselecteerd.

De Wilson K Factor Six One Tour 90 is geschikt voor gevorderde spelers. Als je een beginner bent is dit racket niets voor jou. Baseline tennissers vinden dat Roger Federer’s racket grote nauwkeurigheid heeft, vaste kracht en een goede top spin. Het racket heeft een comfortabele swing en een fantastisch gevoel.

Nog een kleine update is de afstand van de snaren op de sweet spot, het ideale raakpunt. De experts waren razend enthousiast toen ze zagen dat de Wilson van Roger Federer 5 kruis snaren had, langs de drie en negen kruissnaren. Wilson heeft de winkelversie (retail) zo gecorrigeerd in deze nieuwe versie van de Wilson K Factor Six One Tour 90 deze vrijwel identiek is aan de originele versie van Roger Federer.

De Wilson K Factor Six One Tour 90 is geweldig met volleys, dat bewijst Federer wekelijks. Onze testers vonden het racket zeer solide en combineert stabiliteit met gevoel / touch. Als u op zoek bent naar een goede snelheid bij uw kick-service zal de Wilson K Factor Six One Tour 90 u niet teleurstellen. Van de uitstekende spin mogelijkheden tijdens uw service zal u zeker profiteren.

Overall dit een racket voor winnaars! Voor beginnende spelers die is flitsend racket willen, is deze Wilson K Factor Six One Tour 90 Roger Federer geen aanrader. (in dat geval is de Babolat van Rafael Nadal een uitstekende uitkomst). Zodra u een gevorderde speler bent, dan is de Wilson K Factor Six One Tour 90 úw racket.
Adverteren bij Daisycon